THE 10 BEST Restaurants & Places to Eat in Stadshagen (Stockholm ...Voor elke huiseigenaar is de patio misschien wel de beste plek voor matige tot grote feesten. De nabijheid van de tuin en de tuin maakt de patio inderdaad een ideale plek om verjaardagen, huwelijksverjaardagen of informele barbecues op zondag te vieren met vrienden en families.

U kunt echter ook ontspannen en zelf genieten van de bloemige bries op uw terras met een kopje vers gezette koffie en een lekker bord romig gebak. Of u kunt ook een praatje maken met een paar of twee metgezellen, zoals uw vrouw, vader of beste vriend, op de patio. Dergelijke activiteiten zijn absoluut perfect als u een bistro-set heeft.

Een bistro is een soort eenvoudig café dat ook eenvoudige menu’s biedt. Het is erg populair in Parijs vanwege de reputatie om snel maaltijden en koffie te serveren. Een bistroset bestaat eenvoudig uit kleine tafels en stoelen, meestal twee of drie.

De klassieke bistroset is een driedelige houten set bestaande uit een kleine rechthoekige klaptafel en twee stoelen die ook opgevouwen kunnen worden. Bistro-terrassets van hout zijn eenvoudig en toch elegant.

Een ander populair materiaal voor deze sets is roestvrij staal. Met een treksterkte van 860 MPa is roestvrij staal een van de sterkste metalen die de mens kent. Het spreekt voor zich dat elk materiaal van roestvrij staal sterk en stevig is. Huiseigenaren houden van roestvrijstalen bistrosets vanwege hun taaiheid. Het enige nadeel van roestvrijstalen bistrotafels en stoelen is dat ze wat zwaar zijn en moeilijk verplaatsbaar.

Een perfect alternatief voor roestvrijstalen bistroset is er een die is gemaakt van aluminium. Aluminium sets gaan ook lang mee. En het mooie is dat u geen problemen zult hebben om hem van de ene favoriete plek in uw terras naar de andere te verplaatsen – aluminium is erg licht.